Judo regeling tot Kerstmis

Beste judoka’s,

Hieronder volgt de regeling tot en met de Kerstvakantie 2013 -2014 :
Tijdens de HERFSTVAKANTIE is er uitsluitend les op zaterdagnamiddag 26 oktober te Hofstade ( normale uuregeling )en op woensdagavond 30 oktober te Wespelaar omstreeks 20.30u
Zaterdag 2/11 vindt het Belgisch Kampioenschap +21j , te Herstal plaats. Onze beide judoka’s : Amelie rosseneu en Evi Vermandere zijn hiervoor geselecteerd , vandaar dat de les op zaterdag 2/11 te Hofstade niet kan doorgaan. Supporters voor beide topjudoka’s zijn altijd welkom die dag!
De wafelverkoop is gestart en loopt nog tot zaterdag 16/11.. We rekenen op jullie inzet ! Verassing voor al diegene die meer dan 20 dozen verkopen!!

Op WOENSDAG 20/11 is de sporthal bezet wegens een Bloso activiteit en zorgen wij die dag voor een alternatieve training buiten in sportkledij! ( géén judokledij )

Op ZATERDAG 21/12 organiseert Bloso “ DOELAND “ Meer info vind je op de site van Bloso Hofstade. Alle kinderen zijn dan van harte welkom in een volledig omgebouwde sporthal vol spel en plezier. Bijgevolg is er die dag geen judoles.

Vervolgens breekt de kerstvakantie aan, leggen we de riem er even af en zullen we de judolessen hervatten op ZATERDAG 05 /01/2014

Karin & Koen