Provinciaal Kampioenschap Antwerpen

5 judoka’s van onze judoclub “Yoshi-Kan Heist op den Berg” namen deel aan de provinciale kampioenschappen te Schoten:
Bij de U15 startte Thomas Van den Venne vol enthousiasme, wat zich resulteerde in een mooie judoworp, ippon!! Zijn tweede kamp verliep iets moeizamer en kreeg hij ippon tegen. Toch een knappe prestatie en mooie entrée in de VJF competitie voor Thomas!
Bij de U18 hadden we 2 judoka’s :
Johannes Wauters in de -50kg. Ook voor Johannes was het zijn eerste kennismaking met het wedstrijdjudo bij de VJF. Zijn eerste wedstrijd verloor hij, zijn tweede kamp vocht hij veel beter maar helaas kon hij de overwinning niet naar zich toe trekken. Toch goed geprobeerd Johannes..
Jente Van Hof had de brute pech hij 0,5 kg teveel woog en bijgevolg in de categorie -73kg vocht ipv in de -66kg. Wat een pak moeilijker bleek en hij bijgevolg 2 kampen verloor.. Jammer voor Jente..

Bij de U21 hadden we eveneens 2 judoka’s die dolgraag een medaille mee naar huis namen.
Tom Discart in de categorie -81kg verloor zijn eerste kamp tegen de provinciaal kampioen. Maar hij vocht dapper terug voor de derde plaats wat hem uiteindelijk de bronzen medaille opleverde. Proficiat Tom!
Bart Van Vlasselaer in de -60kg verloor eveneens zijn eerste kamp tegen een judoka uit Duffel, maar liet het hier niet bij zitten en zijn twee volgende kampen won hij schitterend met ippon, wat hem een bronzen medaille opleverde en eveneens 2 shiai punten! Knappe prestatie Bart!

Eindresultaat voor onze club in de Provincie Antwerpen: 2x Brons !